naar SKG Online

Waarom sparen bij SKG

Verantwoord beheren

Sparen is verstandig en vaak zelfs noodzakelijk.

Als kerkelijke gemeente wil je verantwoord omgaan met de beschikbare middelen. Geld dat u niet onmiddellijk nodig hebt wilt u op een verantwoorde manier beheren.
Sparen is een goede vorm en in vele gevallen zelfs noodzakelijk, denk aan toekomstige restauraties of omvangrijke onderhoudsbeurten. Sparen levert rendement. 

SKG heeft voor de kerken binnen de Protestantse Kerk in Nederland passende producten om zowel voor de korte als de lange termijn te sparen. En voor elk doel de juiste spaarvorm.

Voor de korte termijn heeft SKG de Kerkelijke Internetspaarrekening. Deze rekening heeft flexibele opnamemogelijkheden en vergoedt een variabele rente. Als uw gemeente over geld beschikt dat op korte termijn niet nodig is voor de exploitatie, kunt u ervoor kiezen om het geld vast te zetten in een SKG Spaarcontract tegen een vaste en hogere rentevergoeding.

Voordelen van sparen bij SKG

  • duidelijk advies over de mogelijkheden
  • heldere producten
  • gunstige rentetarieven

Wilt u meer informatie of denkt u er over na om een rekening te openen, bel of mail ons gerust om te kijken wat we voor uw kerkelijke gemeente kunnen betekenen.