SKG_Logo

SKG Collect

Webwinkel en Appostel app

Verhoog uw inkomsten en maak uw organisatie efficiënter.

Veel gemeenten zoeken mogelijkheden om hun inkomsten te verhogen en de kerkelijke organisatie efficiënter te maken. SKG Collect biedt die mogelijkheid. Gemeenteleden kunnen zo op een eenvoudige manier bijdragen of bestellingen doen. Ook biedt het een goede mogelijkheid om uw acties te digitaliseren. Daarnaast kunnen SKG Collect en de app ingezet worden bij het organiseren van de kerkdiensten gedurende de beperkende corona-maatregelen. Gemeenteleden kunnen zich eenvoudig aan- en afmelden voor de kerkdiensten of bijeenkomsten.

Maak het uw gemeenteleden gemakkelijk: laat ze gebruik maken van de app. Het biedt ook de mogelijkheid om sneller en makkelijker te communiceren en actuele informatie sneller onder de aandacht te brengen.

Veilige betaalmethode

SKG Collect vormt een uitbreiding op de bestaande producten voor betalingsverkeer, zoals incasso, acceptgiro en overschrijvingen. Betalen gaat via iDEAL en/of incasso.

Het doen van toezeggingen en bijdragen kunnen door SKG Collect geautomatiseerd worden verwerkt in uw bijdrage-administratie LRP of Scipio Online.

Download promotiemateriaal Appostel app

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Accountmanagers

Neem direct contact op met een accountmanager

img_acc_manager_bertil

Bertil Prins
(0182) 58 80 60
prins@skggouda.nl


img_acc_manager_andre

André Boer
(0182) 58 80 61
boer@skggouda.nl

Overzicht sluiten