SKG_Logo
terug naar het overzicht

Over Suzanne

Sinds  januari 2019 werk ik bij SKG op de afdeling Creditgelden en Betalingsverkeer. Ik vind het  enorm leuk om, na jaren bij een grote landelijke bank te hebben gewerkt, deel uit te maken van een klein team.

De werkzaamheden zijn heel divers bij SKG zoals mijn collega’s ook beschrijven. Het is prettig om rechtstreeks telefonisch en via e-mail contact te hebben met onze klanten. De lijnen zijn kort en we proberen altijd zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Als lid van de PR-commissie mag ik samen met een aantal collega’s van andere afdelingen meedenken over alles wat met publiciteit te maken heeft binnen en buiten ons bedrijf. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe pagina achterop SKG-nieuws waar u informatie kunt vinden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale dienstverlening.

In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag met mijn man. Als het even kan, ga ik op de fiets (e-bike) naar het werk. Op deze manier probeer ik een klein stukje bij te dragen aan het milieu. Ook ben ik als vrijwilliger actief in onze plaatselijke kerk en houd ik van tuinieren.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Accountmanagers

Neem direct contact op met een accountmanager

img_acc_manager_bertil

Bertil Prins
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 60


img_acc_manager_andre

André Boer
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 61

Overzicht sluiten