SKG_Logo
terug naar het overzicht

Over Jos

Werken bij SKG geeft mij de mogelijkheid mijn bancaire ervaring te combineren met mijn hart voor de kerk en de samenleving. Bij de inzet van financiële middelen gaat het mijns inziens niet zozeer over geld, maar veel meer over wat een gemeente of instelling met elkaar wil bereiken, voor elkaar en voor de ander. Door te denken vanuit oplossingen en hierbij maatwerk toe te passen,is er vaak meer mogelijk dan vooraf gedacht.

Ik ben opgegroeid in de Gelderse Vallei en van jongs af aan betrokken bij het werk in de kerk. Eerst als jeugdouderling, later als ouderling kerkrentmeester. Met mijn vier kinderen woon ik op de prachtige Veluwe, waar we graag fietsen, wandelen en zeilen.

In onze snel veranderende samenleving moet de kerk zich lokaal steeds opnieuw bezinnen en organiseren, bijvoorbeeld op het gebied van verduurzaming. Ik wil graag mijn kennis, bankervaring én passie inzetten voor al die prachtige protestantse gemeenten in Nederland. Ik wil ervoor zorgen dat SKG een fijne gesprekspartner voor hen is, hen praktisch ontzorgen en financiële rust brengen. Hierdoor kunnen de gemeenten zich richten op hun kerntaken.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Accountmanagers

Neem direct contact op met een accountmanager

img_acc_manager_bertil

Bertil Prins
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 60


img_acc_manager_andre

André Boer
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 61

Overzicht sluiten