SKG_Logo
terug naar het overzicht

Over Jan

Mijn functie binnen het automatiseringsteam van SKG is die van applicatie-ontwikkelaar. Al voor de eeuwwisseling was ik als werknemer van een softwarehuis betrokken bij de werkzaamheden van SKG en later ben ik in vaste dienst gekomen. Automatisering stelt ons in staat met een relatief klein team van medewerkers een omvangrijk werk te kunnen doen voor de kerkelijke gemeenten.

Omdat SKG volop in beweging is, moet de automatisering daarin meegaan. Maar ik zie mijn rol meer dan alleen ontwikkelaar: we zijn als automatiseringsteam vooral ondersteunend voor onze andere collega’s, omdat we bij het productieproces betrokken zijn. Een mooier, meer bijbels gerichte term voor ondersteunen is dienen.

SKG dient de kerkelijke gemeenten financieel. Daarom hou ik ook van mijn werk. Er is niets mooiers dan mee te werken aan de uitbreiding van het Koninkrijk van God. Dienen zit hoog in m’n vaandel en uit zich ook in mijn werk als leiding van een Levende Steen Ministries gemeente in Gouda, samen met mijn vrouw en een fijn team van medewerkers. Dat ‘werk’ vult een groot deel van mijn vrije tijd.

Naast het dienen van mijn gezin heb ik als hobby het bespelen van orgel of piano en ben daarin ook actief in mijn kerkelijke gemeente. Verder hou ik veel van sport en lees graag een goed boek, waarvan de Bijbel op nummer 1 staat.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Accountmanagers

Neem direct contact op met een accountmanager

img_acc_manager_bertil

Bertil Prins
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 60


img_acc_manager_andre

André Boer
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 61

Overzicht sluiten