SKG_Logo
terug naar het overzicht

Over Ilonka

Als medewerkster Creditgelden houd ik van het persoonlijk contact met onze klanten, de afwisselende administratieve werkzaamheden en de samenwerking met collega’s.

Op afdeling Creditgelden komt de telefoon, post en e-mail binnen en zo zijn we vaak het eerste contact van SKG. Ik vind het mooi en waardevol om via korte lijnen, persoonlijk en met elkaar, dienstbaar te kunnen zijn aan kerkelijke gemeenten. Met mijn boekhoudkundige kennis verzorg ik graag de diverse boekingen. Samen met het behandelen van alle formulieren m.b.t. het betalingsverkeer en Online geeft dit alles een fijne afwisseling van mijn werkzaamheden. Daarnaast vertegenwoordig ik onze afdeling in het periodieke overleg met de accountmanagers.

Buiten mijn werk zoek ik ook het persoonlijke contact en de samenwerking met mensen. Dit heb ik o.a. kunnen inzetten in vrijwilligerswerk bij een inloophuis en in het jeugdwerk in onze kerkelijke gemeente. Hierbij deed ik zelf als penningmeester ervaringen op met SKG Online. Daarnaast geniet ik o.a. van wandelingen samen met mijn man (op vakantie liefst in de bergen), hardlopen met een groep, het leren van nieuwe vaardigheden en het lezen van een goed boek.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Accountmanagers

Neem direct contact op met een accountmanager

img_acc_manager_bertil

Bertil Prins
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 60


img_acc_manager_andre

André Boer
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 61

Overzicht sluiten