SKG_Logo
terug naar het overzicht

Over Gerrit

Ik werk sinds april 2019 bij SKG op de afdeling Creditgelden en Betalingsverkeer. Een afdeling met zeer diverse taken: Als u het algemene nummer belt, nemen wij de telefoon op. Ook verwerken wij de mail en poststukken die met creditgeld of betalingsverkeer te maken hebben. U kunt hierbij denken aan het wijzigen en aanmaken van persoonlijke machtigingen, wettelijk bevoegden, vragen over SKG Online en betalingsverkeer in het algemeen.

Naast deze dagelijkse bezigheden houd ik mij voornamelijk bezig met SKG Collect/Appostel. Ik geef regelmatig presentaties over dit product bij kerkelijke gemeenten op locatie. Ik kijk samen met de gemeente wat een goede oplossing is voor hun digitale financiële en informatieve vragen/wensen. Samen met Susan van de Werken ondersteun ik de kerkelijke gemeente met de inrichting en het gebruik van SKG Collect/Appostel.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten: volleyballen, fietsen en windsurfen. Mijn grootste hobby is echter het verzamelen van Britains landbouwminiaturen. Daar staat inmiddels een zolderkamer vol mee.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Accountmanagers

Neem direct contact op met een accountmanager

img_acc_manager_bertil

Bertil Prins
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 60


img_acc_manager_andre

André Boer
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 61

Overzicht sluiten