SKG_Logo
terug naar het overzicht

Over Bertil

Als accountmanager in het noordelijk deel van Nederland wil ik graag mijn ervaring, kennis en betrokkenheid delen c.q. ten dienste stellen.

De betrokkenheid van mensen in kerkelijke gemeenten en bij diaconale projecten motiveert  mij om een goed en weloverwogen advies te geven. De kerkelijke gemeente of het diaconaal project kan dit advies in de besluitvorming meenemen.

Het geeft mij veel energie en voldoening om samen de mogelijkheden te onderzoeken op het gebied van betalingsverkeer (inclusief nieuwe betaalmogelijkheden), sparen, financieren en advies (bijvoorbeeld over digitale vormen van geldwerving) én daarmee een meerwaarde en  bijdrage te kunnen leveren in de ontwikkeling van de kerkelijke gemeente of diaconaal project.

Op bovenstaande wijze probeer ik een bijdrage te leveren in de opbouw van de gemeente van Christus en het realiseren van diaconale projecten.

Sinds 1990 ben ik werkzaam binnen de thans Protestantse Kerk in Nederland; onder andere in diverse regio’s als vergelijkbaar met nu de beleidsmedewerker ondersteuning CCBB en als rayonfunctionaris SMRA (nu DO-LRP). Vanaf juli 2007 ben ik werkzaam bij SKG.

Daarnaast ben ik in de diverse gemeenten lid geweest van het college van kerkvoogden c.q. college van kerkrentmeesters.

Reizen, fietsen en wandelen zijn activiteiten, die ik graag in mijn vrije tijd, samen met mijn vrouw, onderneem. Tevens lees ik graag een goed boek.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Accountmanagers

Neem direct contact op met een accountmanager

img_acc_manager_bertil

Bertil Prins
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 60


img_acc_manager_andre

André Boer
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 61

Overzicht sluiten