SKG_Logo
terug naar het overzicht

Over André

Werken met cijfers geeft me uitdaging. De kern van mijn werk bestaat dan ook uit het verzamelen, ordenen, analyseren en rapporteren van financiële informatie aan het management van SKG. Het opmaken van een jaarrekening, begroting en tussentijdse rapportages zijn herkenbare producten die ik lever.

Met het continue inzichtelijk hebben van rentabiliteit en liquiditeit geef ik het management van SKG een stuur in handen. Daar komt bij dat te allen tijde helder moet zijn hoe enerzijds geldmiddelen zijn aangetrokken en anderzijds hoe deze zijn uitgezet bij SKG. Hiervoor werken we met modellen waarop ook toekomstige scenario’s kunnen worden losgelaten. Als controller kijk je dus niet alleen vooruit in de achteruitkijkspiegel, maar kun je ook echt vooruit kijken door het toepassen van forecasting.

Procesbeheersing is ook een belangrijk aspect van mijn werk. Het gaat uiteindelijk om zorgvuldig kerkelijk geldbeheer. Alles moet kloppen. Dat kan alleen als je als organisatie in control bent.

Als tegenhanger van al dat cijferwerk doe ik graag bezoekwerk in de kerkelijke gemeente waaraan ik verbonden ben. Het is dankbaar werk en je krijgt er veel voor terug. Om verder wat te ontspannen ben ik lid van een hardloopgroep, wandel en fiets ik graag met mijn gezin en vind ik lezen ook een fijne bezigheid.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Accountmanagers

Neem direct contact op met een accountmanager

img_acc_manager_bertil

Bertil Prins
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 60


img_acc_manager_andre

André Boer
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 61

Overzicht sluiten