SKG_Logo

Duurzaam

SKG Duurzaamheidslening

SKG Duurzaamheidslening

Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG) helpt al vele jaren gemeenten met een financiering op maat tegen gunstige rentetarieven. Met de nieuwe SKG Duurzaamheidslening ondersteunt SKG uw gemeente in het verduurzamen van het kerkgebouw, het verenigingsgebouw of de pastorie. Investeringen zoals bijvoorbeeld vloerverwarming, zonnepanelen of warmtepomp kunnen ook door SKG worden gefinancierd.

Duurzaam door kringloopeconomie

Naast eigen geld, giften van gemeenteleden en subsidies (van bijvoorbeeld Maatschappij van Welstand en DUMAVA), maakt een lening van SKG de dekking van uw investeringsplannen compleet. SKG verstrekt financieringen aan kerkelijke gemeenten door middel van 100% kerkelijk spaargeld van andere gemeenten. In feite is dit een echte kringloopeconomie.

Dé specialist in het financieren van kerken

Onze accountmanagers zijn dagelijks bezig met het financieren van kerkelijke gemeenten door heel Nederland. Door de jarenlange bancaire en kerkelijke ervaring én de kennis van actuele zaken, kan SKG u met maatwerk een financiering bieden. Met de extra rentekorting komt de verduurzaming van uw kerkelijke gemeente nog sneller dichterbij.

Heeft u interesse in de SKG Duurzaamheidslening? Neemt u dan contact met één van de accountmanagers André Boer of Bertil Prins.

Kenmerken en voorwaarden

Hier leest u meer over de kenmerken en voorwaarden van de SKG Duurzaamheidslening.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Accountmanagers

Neem direct contact op met een accountmanager

img_acc_manager_bertil

Bertil Prins
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 60


img_acc_manager_andre

André Boer
info@skggouda.nl
(0182) 58 80 61

Overzicht sluiten