naar SKG Online

Vervang uw kerkgeld app voor Appostel app

Einde Kerkgeld app: stap nu over op Appostel

De Kerkgeld app is nog tot medio november 2020 operationeel. De opvolger Appostel is sinds augustus beschikbaar voor uw gemeente. Het is goed om niet te wachten tot het laatste moment, maar neemt u vandaag nog actie richting uw gemeenteleden.

 • Welke actie moeten wij als gemeente ondernemen?
  Wij adviseren u om eerst zelf de Appostel app te downloaden en (indien gewenst) aan te vullen met bijvoorbeeld nieuwe doelen of  nieuwsberichten. Vervolgens vraagt u de gemeenteleden om de nieuwe app te downloaden. Bestaande gebruikers van de Kerkgeld app kunnen hun huidige inloggegevens gebruiken. Het is niet nodig een nieuw account aan te maken.
 • Hoe gaat de communicatie naar onze gemeenteleden?
  Om uw gemeenteleden te informeren, hebben wij promotiemateriaal op onze website www.skggouda.nl/skg-collect/appostel-app geplaatst. Dit zijn onder andere een nieuwsbericht voor uw website of kerkbode, een kleine poster en een (digitale) folder over Appostel. Dit promotiemateriaal kunt u naar eigen inzicht aanpassen en inzetten in uw eigen gemeente.
 • Wat ontvangt ons gemeentelid nog meer?
  In de loop van oktober wordt automatisch een algemene melding gemaakt in de Kerkgeld app dat deze app stopt. U kunt zelf in het beheerdersgedeelte van SKG Collect zien wie nog gebruik maakt van de Kerkgeld app en eventueel een pushbericht versturen.
 • Heeft u nog vragen?
  Neemt u gerust contact met ons op, als u vragen of hulp nodig heeft. We zijn te bereiken op (0182) 588 000 of via het mailadres info@skggouda.nl
Door Miranda de Leeuw den Bouter
Gepubliceerd op maandag 12 oktober 2020