naar SKG Online

Uw rekeningnummer verandert

Achtergrond en impact

Achter de schermen verandert er niets

Sparen en betalen
De wijziging van rekeningnummers geldt alleen voor rekening-courantnummers (betaalrekening). De nummers van spaarrekeningen bij SKG veranderen niet. 

Achtergrond
Tot 1 november 2018 gebruikte SKG de systemen van Van Lanschot Bankiers voor het verzorgen van uw betalingsverkeer. Door wijzigingen in de strategie van Van Lanschot Bankiers konden zij ons deze dienstverlening niet langer aanbieden.

SKG is op zoek gegaan naar een nieuwe bank om uw gemeente een goede oplossing te bieden voor het betalingsverkeer. Dat is de Rabobank geworden. Hierdoor zijn uw rekeningnummers op 1 november 2018 veranderd.

Uw nieuwe nummer
De rekeningen-courant blijven bij SKG gewoon doorlopen. De rekeningnummers zijn op 1 november 2018 vervangen door een nieuw nummer met daarin de code van de Rabobank (RABO). Zoals u gewend bent blijft alle informatie via SKG lopen. De kosten voor het aanhouden van een rekening-courant blijven gelijk.

Impact

Rekeningafschriften
Op uw rekeningafschriften ziet u vanaf medio september zowel het oude als het nieuwe rekeningnummer.
De nummering van uw rekeningafschriften en het saldo van uw rekening-courant lopen na de wijziging van het rekeningnummer gewoon door.

Meer informatie

Beschikbare downloads


   Download de brochure
  Download voorbeeldbericht kerkbode
    Download voorbeeldbericht kerkbode met uitleg

SKG Online
Voor de gebruikers van SKG Online is er niets veranderd. De bevoegdheden die de gebruikers hadden voor de oude rekeningnummers zijn overgezet naar de nieuwe rekeningnummers.

Overige informatie
Zie voor volledige informatie de vervolgpagina. U leest hier meer over:

SKG Cash
Incasso's
Acceptgiro's
Pinautomaten
Actie Kerkbalans
Uw leden- en boekhoudpakket

Veelgestelde vragen

Ga naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Meer informatie