naar SKG Online

Uw rekeningnummer verandert

Achtergrond en impact

Achter de schermen verandert er niets

Sparen en betalen
De wijziging van rekeningnummers geldt alleen voor rekening-courantnummers (betaalrekening). De nummers van spaarrekeningen bij SKG veranderen niet. In verband met de overgang is er geen betalingsverkeer mogelijk van 1 tot 5 november 2018.

Achtergrond
Tot op heden gebruikt SKG de systemen van Van Lanschot Bankiers voor het verzorgen van uw betalingsverkeer. Van Lanschot Bankiers zal deze dienstverlening in de toekomst staken. Van Lanschot Bankiers heeft namelijk de strategie aangepast.

SKG is op zoek gegaan naar een nieuwe bank om uw gemeente een goede oplossing te bieden voor het betalingsverkeer. Dat is de Rabobank geworden. Hierdoor veranderen uw rekeningnummers op 1 november 2018.

Uw nieuwe nummer
De rekeningen-courant blijven bij SKG gewoon doorlopen. Wel worden alle rekeningnummers op 1 november 2018 vervangen door een nieuw nummer met daarin de code van de Rabobank (RABO). Zoals u gewend bent blijft alle informatie via SKG lopen. De kosten voor het aanhouden van een rekening-courant blijven gelijk.

Tijdelijk geen betalingsverkeer

Er worden geen betalingen en incassobestanden verwerkt van 1 tot 5 november 2018.
Vanaf maandag 5 november is het betalingsverkeer weer beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Ga naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Meer informatie

Impact

Rekeningafschriften
Op uw rekeningafschriften ziet u vanaf medio september zowel het oude als het nieuwe rekeningnummer.
De nummering van uw rekeningafschriften en het saldo van uw rekening-courant lopen na de wijziging van het rekeningnummer gewoon door.

SKG Online
Voor de gebruikers van SKG Online verandert er niets. De bevoegdheden die de gebruikers hebben voor de oude rekeningnummers worden overgezet naar de nieuwe rekeningnummers.

Overige informatie
Zie voor volledige informatie de vervolgpagina. U leest hier meer over:

  • SKG Cash
  • SKG Collect
  • Incasso's
  • Acceptgiro's
  • Pinautomaten
  • Actie Kerkbalans
  • Uw leden- en boekhoudpakket

Meer informatie