naar SKG Online

Hervormde Gemeente Ede

Betalingsverkeer overzichtelijk en goedkoper

Inzet op efficiënter werken

Er is de laatste jaren in de gemeente stevig ingezet op efficiënter werken, met als gevolg een steeds intensiever gebruik van de diensten van SKG. Er is ervoor gekozen om het geld zo veel mogelijk binnen te laten komen op één rekening. Dit maakt het betalingsverkeer overzichtelijk en goedkoper. De mogelijkheden voor functiescheiding in SKG Online zorgt ervoor dat de rekening veilig en verantwoord beheerd worden.
Merkbaar is dat SKG vertrouwd is met kerkelijke gemeenten. Dat zie je terug in het persoonlijk contact en goed men op de hoogte is van hoe alles binnen de kerk geregeld wordt.

Groeiend gebruik SKG Collect
Naast het betalingsverkeer maakt de Hervormde Gemeente Ede ook gebruik van SKG Collect. Vooral de webwinkel brengt veel gemak met zich mee, waarmee collectebonnen besteld en betaald kunnen worden. Ongeveer 1.000 gemeenteleden hebben sinds de invoering al van de webwinkel gebruik gemaakt. Naast de verkoop van collectebonnen wordt SKG Collect ook gebruikt door gemeenteleden die hun bijdrage van actie Kerkbalans willen voldoen met behulp van het betaalsysteem iDEAL.