naar SKG Online

De rekeningnummers veranderen

Per 1 november 2018 wijzigen de nummers van de kerkelijke betaalrekeningen bij SKG. Rekeninghouders krijgen een nieuw nummer met daarin de code van de Rabobank (RABO). Het betalingsverkeer loopt gewoon door. Wel vraagt SKG van de klanten een aantal zaken te doen.

Tot op heden gebruikt SKG de systemen van Van Lanschot Bankiers voor het verzorgen van het betalingsverkeer. Van Lanschot Bankiers zal deze dienstverlening in de toekomst echter staken. SKG is daarom op zoek gegaan naar een nieuwe bank om voor de kerkelijke gemeentes een goede oplossing te bieden voor het betalingsverkeer. Dat is de Rabobank geworden. Hierdoor veranderen de rekeningnummers op 1 november 2018.

De wijziging van rekeningnummers geldt alleen voor rekeningen-courant (betaalrekeningen). De nummers van spaarrekeningen bij SKG veranderen niet. In verband met de overgang is er geen betalingsverkeer mogelijk van 1 tot 5 november 2018. Lees de pagina Uw rekeningnummer verandert voor meer informatie over hoe de overgang voor de gemeente soepel kan verlopen.

Door Teun Copier
Gepubliceerd op donderdag 27 september 2018