naar SKG Online

Jaarlijks personeelsuitje

Op de eerste vrijdag van september gaan de medewerkers van SKG met hun partners een dagje uit. Meestal begint de morgen met het bezichtigen van een bezienswaardigheid, een kerk of een museum of een rondtour in een stad, waarna een goed verzorgde lunch wordt genuttigd.
's Middags volgt dan meestal een actiever gedeelte, zoals een rondrit op bromfietsen, een boottocht, een golfclinic. En als afsluiter een heerlijk diner. 

Dit jaar bezochten we de Bijbelverhalen in zand in Elburg, één van ’s werelds grootste binnen-zandprojecten. Met zo’n 4000 m3  zand, tientallen sluisdeuren, 1000 jaren oude olijfbomen, botters en  beeldhouwwerken, komen daar de verhalen van onze cultuur van bijbels en  botters tot stand.

Na de heerlijke lunch werden we in Nunspeet midden in het bos gedropt en moesten we in groepjes een bepaalde route volgen (met behulp van GPS) en enkele vraagstukken oplossen. Een actieve bezigheid in de openlucht, waarbij het weer ook bijzonder meewerkte.

Een diner in één van de Nunspeetse restaurants verdient alle complimenten, een goede afsluiting van een heel gezellige dag. Jammer dat het weer een jaar duurt.......  

Door PR-commissie SKG
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2019